ЗЛОВЕЩА СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ… Мъж застреля с ловна пушка тъща си и тъста си и се самоуби

Семейна драма в пловдивското село Маноле завърши с три трупа… Мъж застреля родителите на съпругата си с ловна пушка, а след това се самоуби. Това съобщиха на брифинг главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов.

Сигналът за двете убийства и самоубийството е подаден около 20 минути след полунощ от жената. 

Извършителят е на 40-годишна възраст, а жертвите му – 61-годишен мъж и 57-годишна жена. 36-годишният син на убитите е прострелян и е транспортиран в пловдивска болница в стабилно състояние.

След стрелбата убиецът се е барикадирал в къщата, но преди пристигането на полицията, е сложил край на живота си.

Районът около къщата е отцепен и се извършва оглед. 

„Извършеното е в резултат на влошени семейни отношения. Бяхме подготвили и за действие и отряда за специални операции. И в момента се разпитват свидетели, разговаряно е и с децата на семейството“, обясни главният секретар на МВР. 

По думите на главен комисар Коцев пушката е незаконна, в МВР няма данни 40-годишният мъж да има разрешително за нея. Криминалистите разследват как убиецът се е снабдил с оръжието. 

„Най-притеснителното беше, че в имота, в който бе извършено двойното убийство, има и други хора. Има възрастна жена инвалид и първите данни бяха, че има и три деца“, каза още главният секретар на МВР.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.