В Герман пропищяха от мъж с кучета: „Ритна ме и каза, че ще ме заколи“

Тормоз и заплахи за саморазправа в Герман. Жители на вилната зона в софийското село разказаха пред NOVA, че се страхуват за живота си, след като мъж, собственик на десетина кучета, проявява агресия към всеки, който приближи до имота му. През уикенда се стига и до физическа саморазправа и заплахи за убийство към един от жителите на Герман. Хората са се обединили и подготвят колективна жалба заради тормоза.

„Имахме идея да приравним един терен. Минута, след като багерът паркира, се появи въпросният Мартин с едно АТВ и директно тръгна срещу багериста. Хвана го за гушата и започна да крещи, че няма право да е тук и че ако го види още един път, ще го заколи. Беше с препасан нож, както винаги. Аз започнах да питам какво се случва и какъв е проблемът. Каза, че с мен ще се разправя след малко. Багеристът се беше разтреперил и си тръгна. По-късно Мартин се върна с АТВ-то, на което возеше и кметицата на Герман. Той започна да ме обижда, каза, че ще ме убие, че ще ме заколи. Кметицата беше свидетел на всичко това”, разказа Красимир. Мъжът споделя, че е бил хванат за главата и след това ритнат с крак в лицето.

Местните обясняват, че агресивният мъж имал и оръжие. „Трябва да внимавате къде паркирате в гората, защото, ако му пречите, като нищо ще ви заплаши”, обясни потърпевш. Възрастна жителка на Герман е била ухапана от едно от кучетата на мъжа. „Той отвърна, че повече няма да ги пуска. Комшиите обаче ми казват, че животните са все навън”, сподели жената.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.