Устата не спира: У нас няма място за повече от 2 пола!

„Изборът на България не е да има повече от два пола, изборът е да има два пола. Тези, които не вярват в два пола – ок, но защо ние другите трябва да вярваме, че това е така при положение, че няма доказателства – някой се бил чувствал…“. Това коментира пред БНР Иван Динев-Устата, чиято нова песен „Шарени джендъри“ предизвика оживена дискусия в социалните мрежи.

 „Когато природата е създала два пола, когато българският съд признава два пола, когато в религията се казва, че има два пола, когато и науката е на мнение, че има два пола, не може да кажем, че не е сигурно, че има два пола. В случая тази песен – провокирането да я напиша беше в последните месеци информацията, в която се бях заровил и която ме заобикаляше отвсякъде, че виждаш ли човек може да се чувства по друг начин и ако другите не го признават – значи го дискриминират. Това са безумия“, изказа мнението си той. И подчерта, че в песента си задава въпроси, а не прави твърдения. 

За него всичко това е бизнес:

„Не е въпросът кой насажда тази джендърска идеология, важен е отговорът на въпроса – защо. А отговорът е – очевидно за пари“.

Според Устата тази тенденция ще продължи и занапред, именно защото става въпрос за пари. 

„Виждам дори в публикации как се опитват да настроят, тази джендърска идеология се опитва да приобщи хората с различна сексуална ориентация и ги манипулира. След гей обществото ще се опитват да приобщят децата, които са също толкова лесно манипулируеми. А представяте ли си какво ще стане, ако след това кажат – видовете“, коментира още Иван Динев в предаването „12+3“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.