Трагедия! Черно море взе поредна жертва

Поредна жертва на морето! Мъж на 42 години от Враца се е удавил на созополския плаж „Харманите“ днес. Това съобщи говорителят на Областната дирекция не МВР в Бургас Цветелина Рандева.

Сигналът за инцидента на плажа е получен около 12:30 часа.

Мъжът е бил изваден от водата в тежко състояние, но въпреки извършените реанимационни дейности, той е починал, уточни Рандева.

Тялото му е откарано за аутопсия в Отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ-Бургас.

Ден по-рано от МВР съобщиха за четирима души, които са загубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа.

До края на вчерашния ден са регистрирани още два трагични инцидента. Мъж на 48 години от София се е удавил на централния плаж в село Равда около 16:30 часа, предава БТА.

Малко преди 19:00 часа снощи на плажа пред хотел „Синя перла“ в к.к. „Слънчев бряг“ от морето е извадено тялото на украински гражданин на 46 години. По данни на полицията той е пристигнал в страната ни на 27 юли.

Властите отново призовават туристите за внимание. Днес вълнението на морето е между два и три бала, а на голямата част от плажовете по Южното Черноморие предупредителният флаг на спасителните постове е червен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.