ТАЙНА СВАТБА: Щерката на Петър Стоянов се омъжи в Женева за арабин-милионер

33-годишната щерка на бившия президент Петър Стоянов – Фани, се е омъжила на тайна церемония в Женева, където от години живее. Родителите й и по-големият й брат Стефан са били сред важните гости. Тържеството е преминало в най-тесен семеен и приятелски кръг в елитен хотел. Зетят на бившия държавен глава е арабин, родом от Мароко, но от дълги години също живее в Женева. Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка. Той е завършил престижния Женевски университет.

Първата му магистърска специалност оттам е по фармация, а след това е взел диплома и за магистър в сферата на маркетинга и мениджмънта. Съпругът на Теофана е основател и собственик на голяма медицинска компания на територията на Женева. Бизнесът му се занимава с консултации и диагностика, насочени към клиники, болници и фармацевтични фирми.

Не е ясно откога датира връзката на преуспелия чужденец с президентската щерка Теофана. Откакто е емигрирала в чужбина, тя страни от светските среди и не публикува никакви подробности от личния си живот в социалните мрежи.

Фани, която е наследила афинитета си към изискания и аристократичен стил от своята майка Антонина, определяна за най- класната първа дама в българската история, е била нетрадиционна булка. В най-щастливия си ден тя не носела типична булчинска рокля, а изчистен бял гащеризон, съчетан със сандали на висок ток. Младоженецът е бил в контраст с нейната снежна визия и заложил на черен , костюм, бяла риза u тъмносиня вратовръзка. Единственият булчински аксесоар на Теофана бил букетът й от рози.

След сключването на брака щерката на Петър Стоянов е добавила фамилията на съпруга си с тире към своята. Тя вече се представя като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Освен с богат съпруг наскоро наследницата на бившия държавен глава се е сдобила и с нов пост. Макар да може да си позволи да не работи, амбициозната Фани е постигнала нов връх в кариерата си. Тя вече е мениджър в една от най-големите женевски компании за управление на различни фондове.

Също като своите родители тя е завършила право, макар като малка е искала да става актриса. За ученическите си години Фани споделя, че не се е ползвала със специално отношение, защото в Международното училище в Женева учели и други деца на известни родители. Пое едно време дори е споделяла уроци с племенницата на Садам Хюсеин, а на дипломирането й реч произнесъл Майкъл Дъглас. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.