Слави Трифонов: Песента за Лена така ги фрустрира, че ме викаха да се обяснявам в комисия

Слави Трифонов е давал обяснения пред Комисията за защита от дискриминация във връзка с песента за Лена Бориславова, която преди месец публикуваха от екипа му. Това разкри самият той в подкаста „При ТоТо“.

„Парадоксално, но и сега една песничка, която направиха моите сценаристи, и я пуснаха, притесни дотолкова, че аз днес давах обяснения пред комисия, която днес ме кара да давам обяснения“, каза Трифонов, като обясни, че става въпрос за Комисията за защита от дискриминация, пред които е давал обяснения за „Песен за Лена“.

По думите му би било по-добре, ако са се подиграли с мъж.

„Трябваше да се оправдавам днес, давах обяснения защо сме направили тази песничка, в която аз въобще не участвам“, разказа Слави. Епизодът е заснет на живо пред публика миналата сряда. Нищо не се е променило. Това е много тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо и това фрустрира до такава степен, че мен също ще ме дават на Европейската комисия за тази песничка“, каза още Трифонов.

Припомняме, че след като песента за бившата говорителка на кабинета „Петков“ излезе, тя обяви, че ще съди Трифонов. По-късно хората на Слави пуснаха и песен за бившия премиер Кирил Петков, където възпяват и баща му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.