Слави го каза: Сглобката се държи, за да печели

ГЕРБ, ДПС и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции. Те изискват взаимни компромиси. Това написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто “пунта мара”, както казва един от некоалиционните партньори. И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство.

Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за “Има такъв народ” знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост”, добави още Трифонов.

Целия пост на Слави Трифонов:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSTTrifonov%2Fposts%2F869699597854936&show_text=true&width=500

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.