Шокиращ разказ! Бивш съсед на Габриела: Оставяше детето само да излиза навън голо и босо, щеше да го прегази кола

Тъщата пускала сигнали срещу съседа от служебния си имейл на Външно министерство

Шокиращи разкрития направи бивш съсед на съпругата и тъщата на убития Пейо Пеев. Оказва се, че детето, което сега е на шест години, е било оставяно само, когато е било едва тригодишно.

Пред Нова тв Владимир Павлов каза, че срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права.

Преди около 3,5 г. съседи на жените предотвратили инцидент, при който 6-годишния в момента син на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на около 3-годишна възраст, било оставено без надзор. Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на детето. Органите на реда открили майката и влезли в дома ѝ. Там видели включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете.

Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Той казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на момченцето – обвинената в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР. Според Владимир целта е „да респектира” институциите.

Габриела бе пусната под домашен арест с аргумента, че трябва да се грижи за децата си, но в момента те не са при нея, а при родителите на убития им баща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.