Само в Human.bg: ИТН празнува разпада на ПП (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)

Докато депутатът Радостин Василев даваше пресконференция, на която обяви, че напуска партията на Кирил Петков и Асен Василев заради предателство и имитация на борба с ГЕРБ, хората на Слави Трифонов в НС си направих парти в парламентарната стая на ИТН, видя репортер на Human.bg.

Снимка, с която разполагаме ексклузивно, показа как цялото депутатско братство се радва на очертаващия се разпад на ПП с обща снимка на фона на телевизор, по който въври пресконференцията на Радостин Василев.

Малко по-рано днес шефът на ПТ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов директно обяви, че „Кирил Петков не е българин в главата си“.

„Ще цитирам една мисъл на Сенека: ”Времето разкрива истината”. Времето минава, истината става все по-ясна. Това, което ние казахме преди година…преди 6 месеца излезе наяве. Истината излиза наяве. Вече няма спорове кой какъв е. Петната и калта, които бяха хвърлени върху ИТН и Слави, става ясно, че са били хвърлени от едни боклуци и ние сме абсолютно прави. Това, което сме казвали – това сме правили, въпреки лъжите на Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев“.

Това заяви в кулоарите на НС Тошко Йорданов от „Има такъв народ”, коментирайки твърдението на Кирил Петков, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи.

„Вчера Кирил Петков си призна прекрасно какво има в тези записи. Как трябва да пази Бойко Борисов, как войната с него е за цвят, как трябва да направят правителство, как са договаряли да сменят шефовете и да реформират службите със съгласие на чужди посолства. Това е национална измяна, съжалявам”, категоричен е той.

„Представете си френските специални служби да бъдат редени от британските специално служби, какъв скандал ще има във Франция, а тези правят точно това. Кирил Петков не е българин в главата си, той е всякакъв друг, но не е българин. Тези не са българи, не работят за националните интереси а за себе си, безумно алчни са за власт“, каза още Йорданов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.