Резил! Хванаха шеф на РПУ да хвърчи със 102 км/ч по булевард

Резил! Началник на Районно управление на полицията в Пловдив е бил засечен от мобилен радар на патрул на „Пътна полиция“ да шофира със 102 километра в час по булевард в града под тепетата, съобщиха „Plovdiv24“ и „Трафик Нюз“.

В понеделник, около 10.30 часа, белият „Мерцедес“, управляван от висшия полицай, е заснет със скорост два пъти повече от разрешената. Автомобилът не е служебен, нито е бил оборудван със специална сигнализация.

Според неофициална информация на „Трафик Нюз“ полицейският началник е забелязал радара и се е върнал при патрула. Очевидно ядосан, че е хванат в нарушение, той започнал да държи сметка на колегите си от КАТ, защо работят на негова територия, без той да е уведомен по надлежния ред.

Директорът на Областната дирекция на МВР Георги Чергов вече е назначил проверка по случая. Тя трябва да бъде извършена в най-кратък срок, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив.

Когато проверката приключи и съобразно резултатите, ще бъде взето съответното законово отношение към служителя на дирекцията. Тогава ще бъде оповестено и името му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.