Прокуратурата осуетила погребението на Галев, гробари копали на прожектор цяла нощ

Семейството на починалия Ангел Христов е искало да организира бързо и тайно погребение, научи Lupa.bg. Източници на сайта разкриха, че гробари са копали цяла нощ на старите гробища в Дупница.

„Донесоха прожектори в 1 часа през нощта, за да може да виждат гробарите и да копаят. Искаха много бързо да го погребат и тайно от медиите, но някой си отвори устата и се разчу новината, че е починал и така спряха погребението му“ – разказаха пред Lupa.bg запознати.

Всичко това се случва в петък през нощта, когато Геле умира от инфарткт. За смъртта на Ангел Христов са знаели само най-близките му хора  – семейството и приближените му. В имението в Ресилово е извикан д-р Васил Бачев, гастроентеролог в болница „Св. Иван Рилски – 2003” – Дупница, който констатирал смъртта на Христов и издал смъртния акт. 

Първоначално опелото беше насрочено за неделя, ден след като Христов издъхна. То обаче беше спряно от прокуратурата и бяха назначени аутопсия на тялото и ДНК експертиза. Погребението е днес от 15, 30 ч. в гробищния парк в града.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.