Профил-менте на ГЕРБ: Бойко обявява лично кандидата за кмет на София днес

Борисов отрече, нямало да е днес

Фалшив профил на ГЕРБ в социалната мрежа Инстаграм съобщи ексклузивно, че Бойко Борисов ще обяви днес номинацията на ГЕРБ за кмет на София. 

Лично Бойко Борисов ще представи в четвъртък кандидата, с който ГЕРБ ще се яви на изборите в София с увереност, че ще ги спечели“, гласеше постът от профила „Партия ГЕРБ“.

Малко по-рано в кулоарите на парламента Борисов заяви, че днес няма да каже кой ще е кандидатът за столичен кмет.

„Няма да е днес, ще ви хареса – нестандартно решение“, каза бившият премиер. Попитан дали пък няма той да е кандидатът на ГЕРБ, Борисов отговори, че вече му е минало времето и „гледаме нагоре“.

За кандидат за столичен кмет от месеци се спряга председателят на СОС Георги Георгиев, а наскоро имаше и твърдения, че това ще е председателят на НС Росен Желязков. Самият той обаче отрече.

„За София ГЕРБ ще предложи подготвен човек, който разбира от София, който разбира от политика и не е попаднал случайно на някаква позиция. Не търсим някакъв експеримент“, заяви Тома Биков по време на регистрирането за местния вот в ЦИК.

В тази кампания ще се борим за стабилна България и за това българските граждани да могат да обърнат внимание и на себе си, а не да се занимават през цялото време с експериментите на „случайно попаднали хора в политиката“, подчерта Биков. Той добави, че партията не мисли за загуба на София, а за това как през следващите 4 години да продължи да се развива.

До момента са ясни кандидатите на ПП-ДБ и „Спаси София“ – Васил Терзиев, на БСП – Ваня Григорова, а 101 интелектуалци подкрепиха номинацията на проф. Александър Томов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.