Политолог изригна: България се притежава от бандити! Въоръжавайте се – оцелявайте!

След като бивш военен застреля млад човек – току що сключил брак – до Женския пазар в София, днес бивш полицай застреля писателя психолога Иван Владимиров – след като години наред е тероризирал цялата кооперация. Примитивизмът и безотговорността на българската държава достигна граница, отвъд която самоуправството се превръща в единствена възможност за оцеляване на редовия гражданин. И в двата случая примитивни и агресивни типове размахват „законно притежавано“ оръжие и убиват невинни хора.

Това пише във фейсбук страницата си политолога Огнян Минчев по повод убийството на известния психолог Иван Владимиров, който беше застрелян от свой съсед – бивш полицай.

Ето какво още споделя гневно Минчев:

Защо това оръжие е законно притежавано? Нали и единият и другият са бивши – бивш военен и бивше ченге? Защо тези типове могат да притежават оръжие, а ние – не? Или да обезоръжат всички – включително наглите и агресивни мутри, включително дошли от армията и полицията, или да направят притежанието на лично оръжие достъпно и лесно за всеки. И тогава да се стреляме като в Дивия Запад.

Докато храним с данъците си 60 000 ченгета , 30 000 военни, 200 000 охранители и още толкова членове на Ловно-рибарския съюз, притежаващи оръжие. Тази държава се притежава от крадци и бандити и служи само на тях. Въоръжавайте се – оцелявайте! Не правете разлика между мутри на улицата и мутри в институциите!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.