Откриха мъртъв изчезналия Борислав Боянов от Батановци, удавил се в Струма

Изчезналият миналия петък Борислав Боянов от Батановци, който вчера беше обявен за общонационално издирване, е намерен мъртъв. Това съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов, цитиран от БТА.

Тялото на 32-годишния мъж е намерено в коритото на река Струма в близост до гробищния парк на град Батановци. Това потвърди и кметът на населеното място Радослав Петров.

В момента органите на реда извършват оглед на мястото. Тялото на загиналия ще бъде транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина – Перник, където ще бъде установена причината за настъпването на смъртта.

До момента няма данни по тялото да има следи от насилие, пише „24 часа“. Основната версия, по която разследващите работят, е, че той се е удавил и смъртта му е инцидент.

Борислав Боянов беше обявен за издирване, след като беше в неизвестност от петък – 7 април. 32-годишният мъж последно беше забелязан на спирка в Батановци, а в събота вече беше изключен и телефонът му.

Заедно с полицията в неговото издирване се включиха и доброволци, съобщи по-рано кметът на града Радослав Петров.

Борислав Боянов е живеел сам и е имал психически проблеми.

„Той употребяваше алкохол и е лежал в психиатрия. Досега не се е случвало да изчезва за толкова дълго време“, обясни тогава Петров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.