Нинова: Правителството каза „хоп“ преди да скочи при визитата на Зеленски

Президентът Зеленски спечели от визитата си у нас, България загуби, обществото ни се раздели отново на две и българските граждани агресираха отново помежду си, българският президент беше унижен, а българското правителство каза „хоп“ преди да скочи, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по Би Ти Ви.

България загуби възможността да имаме втора ядрена ценнтрала, тоест да имаме енергийна независимост, по-евтин ток за икономикат и домакинствата, каза Нинова.
Според нея тя за пръв път вижда президента Радев да гледа в листчета. Обяснява си го с това, че президентът има две позиции по Украйна.

Според нея самите САЩ казват, че Украйна не е готова за НАТО и не бива сега, защото това е риск, а „нашите тичат като да не казвам какво и ще си счупят кръста от това превиване“.

По време на правителството Петков БСП бе гарантът чме няма да изнасяме оръжгие за Украйна и не го направихме. БСП иска това което ще даваме на Украйна да бъде представено на Народното събрание и да бъде публично, а не засекретено, каза Нинова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.