МЪЛНИЯ! Обявиха за издирване Пепи Еврото

Петьо Петров, известен и като Пепи Еврото е обявен за издирване, обявиха пред „Сега“ източници от МВР.

Познатият покрай случая „Осемте джуджета“ бивш следовател е бил потърсен в ресторант, офис и в дома си и не е бил открит. Той е търсен от прокуратурата, но по дело, което не е свързано точно с „Осемте джуджета“.

Късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. „Драгалевци“ имаше часове наред засилено полицейско присъствие и тази сутрин, като имотът остава блокиран.

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия по повод две лица – известни бизнесмени. От прокуратурата до момента няма официална информация.

Според БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи. В близост се е намирал и неговият офис.

По неофициална информация операцията е свързана и с извършеното преди дни в РЮА убийство на Красимир Каменов-Къро.

Във вторник сутрин управителят на заведението потвърди за акцията, но посочи, че в ресторанта му не е влизала полиция. Към имота обаче има множество входове и изходи, включително и за коли.

Няма задържани при операцията, обяви главният секретар на МВР Петър Тодоров по-рано днес. Той обаче отказа каквито и да е подробности за акцията.

„Под надзора на Софийска градска прокуратура, изпълнявайки тяхното постановление, бяха извършени процесуално-следствени действия на няколко адреса. Няма да коментирам относно самите процесуално-следствени действия, нито лицата, спрямо които са извършени те“, каза Тодоров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.