Майката на изчезналия Емил Боев: Сигналът от вчера беше фалшив

Мислим, че Емил е изведен извън страната и искаме да се започне търсене чрез Интерпол, каза майката на изчезналото момче

„Много се спекулираше за този сигнал. Жената, която се обади не беше сигурна дали е видяла сина ми. Има такива сигнали, които се оказват грешни, но ние обръщаме внимание за всеки, защото за нас това е надежда“, това каза майката на Емил Боев Иванка Стоянова в предаването „Денят започва“ по БНТ. 

Момчето е в неизвестност вече 62-ри ден. Той изчезна по време на фестивала „Сурва“ в Перник през месец януари. Вчера майка му Иванка заяви, че е получила сигнал от жена, която забелязала Емил в София. 

„Моля да не се спекулира, защото това е доста тежко за нас и цялото ни семейство“, помоли Иванка. 

Сигналът дошъл от жена по телефона, която казала, че млад мъж с външния вид на Емил е видян на „Патриарх Евтимий“ и бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче проверка от полицията, защото били минали повече от 24 часа откакто приличащият на Емил мъж е бил забелязан.

Майката на изчезналия Емил каза, че Перник е претърсен многократно и в момента там няма акция по издирването му. 

„Няма версия на институциите. Никой не казва нищо. Надяваме се синът ни да е жив и да се открие, защото днес е 62-ри ден. Мислим, че е изведен извън страната и искаме, ако е възможно, да се започне търсене чрез Интерпол“, каза майката на изчезналото момче. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.