Лена критикува ГЕРБ: Сменят си мнението през 3 часа


Лена Бориславова от ”Продължаваме промяната” заяви в предаването ”Лице в лице” на бТВ, че няма разбирателство с ГЕРБ по формирането на комисии в НС.

Тя подчерта, че ГЕРБ първоначално са одобрили програмата на ПП-ДБ, после са се отметнали и са я оспорили. „Не очаквахме, че ГЕРБ ще си менят мнението на всеки 3 часа. Ако има разминаване в програмите ние сме готови да седнем и професионално да разговаряме, “ заяви Бориславова. „Не поискахме писмено становище от ГЕРБ по нашата програма.“

Тя подчерта, че усилията на ПП-ДБ са да се отпуши работата на парламента и да започне да се обсъждат проектозакони. Тя каза, че са внесли законопроекти за домашното насилие, за ПВУ.

„Базова липса на доверие и принципни различия имаме с ГЕРБ“, каза Бориславова. „Призоваваме да не се бяга от отговорност, нови избори няма съществено да променят ситуацията. Не можем да забавяме повече работата на Парламента и България да отлепи от това безвремие.“

Тя заяви, че отказването й от депутатското място е заради работата по местните избори. Изготвя се програма за местните избори.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.