КОШМАР ВЪВ ВРАЧАНСКО! Гледали дете в кокошарник, подавали му храна през прозореца

Кошмарен случай на малтретирано дете във Врачанско потресе народа. 7-годишно дете е живяло повече от година в нечовешки условия. То е било принуждавано да спи върху дъски в кокошарник в имота на пастрока си. Там е получавало и храна, разказват граждани, подали сигнал за случая от Врачанско до NOVA

Социален работник потвърди, че детето действително е оставяно без надзор от майка му и нейния партньор, както и че условията, в които е живяло, са потресаващи.

Детето е разказало, че рядко се храни, а храната му се е подавала през прозореца на пристройката. Там не е имало и дрехи.

От училището са подали противоречива информация. Детето е споделяло, че е бито от пастрока си, но те допуснали, че може да преувеличава.

Социалните работници продължават да проучват ситуацията с информация от различни източници. Детето в момента то е настанено в семейството на роднини.

Наблюдаващият прокурор по случая съобщи, че пастрокът вече е привлечен като обвиняем и в момента се намира в следствения арест. Грозят го от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.