Кошмар в Аризона! Българка намушка и застреля мъжа си, скри трупа под леглото

Кървава драма в Щатите. За съжаление, трагичният случай е с българско семейство. 51-годишна българка уби 49-годишния си съпруг в дома им в американския град Гилбърт, щата Аризона, съобщиха от местната полиция.

Иванка Колева е задържана и обвинена в убийство от втора степен, след като на 22 ноември в къщата на българското семейство е открито тялото на 49-годишния Стефан Колев. Полицаите от шерифството в окръг Маникопа са се отзовали на сигнал на съседи.

Когато пристигнали на адреса те открили тялото на българина с множество прострелни рани. При огледа е установено още, че Стефан Колев е и намушкан многократно с нож. Тялото е било увито в найлон и скрито под легло, а в стаята, където е извършено убийството е направен опит да се заличат следите от кръв. По вратата обаче е имало следи от куршуми.

По време на разследването е станало ясно, че 51-годишната Иванка Колева си е купила пистолет два дни преди убийството, като към момента е доказано, че именно с това оръжие е извършено престъплението. По същото време тя се е обадила на семеен приятел, на когото казала, че Стефан е напуснал семейството и тя има нужда от помощ, за да се грижи за децата си.

Българката е задържана и ѝ е повдигнато обвинение, като е определена гаранция в размер на 1 милион долара.

Семейството има две деца – на 21 и 14 години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.