ИТН: Отвратително правителство е по-лошо от никакво правителство!

Отвратително правителство е по-лошо отколкото да няма правителство. Това заяви Тошко Йорданов преди извънредното заседание на парламента днес.

И Бойко Борисов, и Кирил Петков трябва да се откажат от имунитетите си, коментира председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пред журналисти на влизане в сградата на парламента за извънредното заседание, на което се очаква да бъде гласуван проектокабинетът „Денков-Габриел“. 

По-рано днес беше съобщено, че Софийската районна прокуратура е предложила на главния прокурор да поиска от парламента имунитета на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.   

На въпрос защо точно сега се прави това искане за имунитет, Тошко Йорданов отговори: „Питайте главния прокурор, това трябваше отдавна да се случи“.

Това не е атака срещу Кирил Петков, знаете, че Конституционният съд доказа, че Петков е излъгал, това е документна измама, коментира Тошко Йорданов. Любопитно ми е дали Кирил Петков все още не е канадски гражданин, защото той е и депутат, което също е нарушение, но със сигурност тогава излъга, допълни председателят на ПГ на ИТН.

Попитан дали имунитета на депутати не е залог за бъдещия кабинет, Йорданов коментира, че това е „отвратително правителство“. „Отвратително правителство е по-лошо отколкото да няма правителство“, допълни той.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.