Хекимян с първи коментар: Първият е първи с едва 34 000 гласа

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян направи първи коментар след вота в неделя в профила си във Фейсбук.

След като благодари на всички, които са го подкрепиха и поздравява кандидатите, които отиват на балотаж, той отбелязва, че резултатите от този вот са притеснителни:

„Първият е първи с едва 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте!“, пише Хекимян.

По думите на бившия тв водещ следва труден избор на балотажа в неделя.

„За мен и може би за тези, които не гласуваха, предстои труден избор между държавна сигурност и държавна собственост! И да – всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не съжалявам. Ще работя и ще го отстоявам!“, пише Хекимян.

При 44.09% обработени протоколи в OИК Антон Хекимян е на трето място с 17.92% подкрепа. Първи е Васил Терзиев (ПП-ДБ-Спаси София) с 31.36%, втора е Ваня Григорова (МК БСП за България) с 21.84%.

В изборната нощ от щаба и ръководството на ГЕРБ нямаше официални коментари. В централата на партията вечерта се събраха представители на ръководството. Единствено Деница Сачева каза пред чакащите журналисти, че първо трябва да приключи изборният ден и тогава ще има коментари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.