Гела: Аз направих този запис, Радев няма нищо общо

Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали никога. Това каза пред журналисти Радостин Василев в Народното събрание.

„Аз направих този запис, не се срамувам. ПП не са избрани тук за коалиция с ГЕРБ. Не съм бил принуждаван да пускам записа. Аз съм заплашван заради действията ми – обявяването на пресконференцията и пускането на записите. Румен Радев няма нищо общо“, обясни той.

Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си, свързани с разпространяването на записа от заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.

„Заплашван съм заради действията ми – първо, че обявих, че ще пусна запис и второ – след като го пуснах. Единственото нещо, което ме запазва да не ми направят нещо в момента, това са обществото и гражданите, които искат да знаят какво се случва. Най-недоволни са тези, които зад кулисите тайно се опитаха да направят коалиция зад гърба на гражданите“, каза Радостин Василев.

По думите му Румен Радев не стои зад решението му да публикува записа. Бившият депутат от ИТН, впоследствие и от ПП, коментира, че се страхува за живота си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.