Евалла! Как Руди Гела изпързаля цяла България

Само голям галфон може да се върже на тъпотиите, с които Руди Гела обяснява как е направил записите от заседанието на националния съвет на ПП. Кристално ясно е, че аз съм последният човек в държавата, който може да бъде сочен като защитник на Кирчо, Кокорчо и лъжливата им дружинка. Но точно Руди Гела да се прави на света вода ненапита и герой-разобличител на шарлатаните от ПП ми идва малко в повече.

Затова ще ви обясня с думи прости какво точно се е случило.

Политически наблюдатели с пагони получават информация от свои хора в ПП, че ще има свръхважно заседание на Националния съвет. Вземат се съответните мерки и е направен съответният запис. Съдържанието му е повече от потресаващо и лицата, получаващи по закон* секретна информация за политически и други важни процеси в държавата, са надлежно информирани.

Следват три дни на трескави анализи и след оценката, че записът може да свърши нечия работа, се търси „муле“, което да го пренесе до публичното пространство. Трябва да се признае, че е открит най-правилният човек – Руди Гела – талантлив шмекер, арогантен и с болни амбиции. Следва бърз пазарлък, създаване на легендата, че някой грешно му се обадил за заседанието, а той го записвал ей така, от любов към спорта.

Радостинчо получава съответната флашка със записа и инструкцията да обяви пресконференция в четвъртък – четири дена след като чул „ужасните неща“. В петък изпява цялата поръчана му песен на пресконференцията, а шараните го слушат и охкат и ахкат, без да си мръднат панираните мозъци. А Руди ги успива с приказките, че даже му писнало да слуша, легнал да спи и оставил компютъра да си записва. Това е простата истина за записа и начина по който той стана достояние на целокупния народ.

Не ме разбирайте погрешно – този запис, който и както и да го е направил, свърши изключително ценна работа за окончателното демаскиране на наглата и крадлива дружина от ПП. Този запис свърши истинска държавническа работа.

И който го е направил – евалла! А на въпроса кой е наредил да бъде огласен, отговорът е банален – който има интерес. Търсете го сред хората, които по закон получават всяка сутрин секретен бюлетин със събитията, засягащи националната сигурност.

*Президент, министър-председател и председател на Народното събрание

Коментар на издателя на в. „Труд“ – журналиста Петьо Блъсков

Заглавието е на Human.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.