Ето го кандидата на Мая Манолова за кмет на София – Никола Вапцаров

Партията на Мая Манолова предлага Никола Вапцаров за кандидат за кмет на София. Това е предложението на формацията за публично обсъждане с левите партии и граждански организации за общ кандидат. 

„Битката за София вече започна. На терена се появиха кандидати, издигнати на тъмно и с неясни каузи. Общото между всички е, че са удобни за управлявалите 18 години София – Борисов, Фандъкова, ГЕРБ, и по никакъв начин не застрашават порочния им модел в София, заяви лидерът на Изправи се България Мая Манолова. 

„Нужен е кандидат, който да даде алтернатива. Който не е част от модела „Фандъкова“. Който не колаборира с досегашни управляващи, не е бил в техните схеми и далавери и не е тяхно подставено лице. Кандидат, който да ни вдъхнови за обединение и победа. Призоваваме всички леви партии и формации да номинират своите кандидати СЕГА. И нека вътрешно-коалиционен избор определи най-добрия, който да се изправи срещу дясната омерта за София.“, каза Георги Кадиев. 

Никола Вапцаров заяви, че е кандидатът, който не се срамува от потеклото си. Напротив, гордее се с него в лицето на Никола Йонков Вапцаров – гениалният поет и борец за свобода и участник в съпротивата по време на Втората световна война.

„Имам ВЯРА, че заедно може да изчистим София от корупционните схеми, които я държат в капана на безвремието и я задушават с презастрояването. Имам ВЯРА, че заедно може да направим града ни по-хубав, по-чист, по-достъпен, по-зелен и по-сигурен. Имам ВЯРА, че София има ресурса и човешкият капитал да се превърне в модерен, динамичен и същевременно уютен град за живеене“ – така Вапцаров обяви слогана на кампанията си – „ВЯРА за София“, вдъхновен от едно от най-известните стихотворения на поета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.