Диона за ареста: 24 часа без телефон, без храна, без легло и без никаква хигиена – беше страшно

Никога не съм си позволявала да шофирам под влияние нито на алкохол, нито на наркотици. На 28 години съм, не съм шофьор от вчера, никога не бих направила подобно нещо, никога!

Това се кълне фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе задържана при рутинна проверка. Според резултатите от теста, който ѝ е направен, тя е шофирала след употребата на наркотици и е дала положителна проба за кокаин. Впоследствие ѝ е взета и кръвна проба.

„Всичко това се случва, защото тестът излезе положителен. Но аз искам да се опровергае, затова дадох и кръвна проба. Надявам се в най-скоро време тя да излезе и хората да разберат, че аз не съм употребявала наркотици, каза пред „Фокус“.

Вероятно е показало положителен резултат заради лекарство, или заради тези хранителни добавки, които пия, може да е и някаква грешка. Може да е всичко. Аз не съм фармацевт, не мога да знам. Доста хора ми писаха на лични съобщения, че са били жертва на фалшиви тестове, на грешни тестове и силно се надявам занапред в нашата държава да не се случват подобни неща“, разказва фолк гърлата. 

По думите ѝ пребиваването в ареста не е никак приятно, особено за една жена.

„Сама, изплашена, в килия, като някакво долно същество, като че ли съм извършила тежко престъпление. 24 часа, без телефон, без храна, без легло и без никаква хигиена, просто изживяването беше страшно“.

„Твърденията, че съм оказвала съпротива, са долна лъжа, долна лъжа. Самите полицаи могат да потвърдят колко дружелюбно съм се отнесла при техния знак. Карах с 35 км/час. Те ми вдигнаха палката, аз спрях, подадох си аварийния сигнал, слязох.

Те ме попитаха какво се случва, защото беше 3.30 – 4.00 часа сутринта. Аз им казах, че се прибирам от Стара Загора, защото съм снимала клип. Цял ден снимах, имам 20 човека екип, които могат да потвърдят това. В напълно адекватно състояние бях, когато ме спряха. Напълно дружелюбна.

Те ми дадоха да направя тест, аз не оказах никаква съпротива. Тестът за алкохол беше отрицателен. И те ми казаха, че ще ми направят и един за наркотици.

Аз понеже съм сигурна в себе си казах добре, но по някаква причина той отчете наличие на кокаин. И тъй като трябва да опровергая това твърдение, казах нека да дадем и кръвна проба. Съдействах на органите на реда, както смятам, че е редно. И сега сме в процес на изчакване“, разказа още Диона.

Тя не иска да се тръби за цялата тази ситуация, а и смята, че ще ѝ е трудно да я преглътне и забрави.

„Надявам се час по-скоро да отмине, просто ей така, и да го забравя това нещо. Като лош спомен да остане“, добави Диона.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.