Депутатът от ГЕРБ за искания му имунитет за блудство: В дъното стои разводът ми

„В дъното на това нещо стои моят развод, който е в ход от около два месеца. Опитах да го запазя в тайна, но уви. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно.“ Това каза пред журналисти пред централата на ГЕРБ народният представител от партията на Борисов – Даниел Александров, след като малко по-рано днес от Софийската градска прокуратура предложиха на главния прокурор да поиска имунитета му.

По информация на държавното обвинение по образувано досъдебно производство за блудство има събрани достатъчно доказателства за привличане в качеството на обвиняем на 31-годишния европейски вицешампион по класическа борба.

Наблюдаващият прокурор е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май т.г. в село Бистрица, Даниел Александров чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

„Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда. Оттук натам не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство“, добави Александров и се прибра в централата на ГЕРБ без да отговори на нито един въпрос на журналистите.

31-годишният Александров стана депутат от 23 МИР-София. През 2019 г. той и световната вицешампионка и европейска шампионка по борба Джанан Манолова станаха родители на дъщеря.

По неофициална информация жалбата срещу бившия борец е подадена в столично РПУ от родителите на непълнолетно момиче.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.