Делян Пеевски за грозните сцени на „Възраждане“: Няма да се поддадем на натиска на смешни терористи

„Държавността я има, парламентът работи и ще работи. Няма да се поддадем на натиска на едни смешни терористи“, заяви пред журналисти председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

Коментарът му дойде след грозните сцени в парламента тази сутрин, когато депутати от „Възраждане“ се опитаха да изключат звука от колоните в пленарната зала, за да блокират заседанието, и се стигна до сблъсък между част от тях, Пеевски и Йордан Цонев.

Лидерът на ПГ на ДПС определи случилото се като „саботаж на проруските сили в България“ в лицето на „Възраждане“. „Това са терористи“, заяви депутатът.

„Видяхте ли как депутати в кавички, защото това за мен не са депутати, блъскат квесторите и блъскат дами, това не са мъже, това са плюнки“, коментира той.

„Този цирк е от безсилие, защото изчезват“, коментира Пеевски и подчерта резултатите им на изборите.

Според него парламентът работи нормално и ще продължи да работи нормално. Той добави, че е отпаднала таксата за пренос на руски газ, за да влезем в Шенген и заяви, че парламентът ще работи.

„Всичко се приема. Видяхте днес колко важни решения – отпадна таксата, за да влезем в Шенген, прието бе решението за ядрената енергетика за седми и осми блок за Уестингхаус, България да има ток и всичко да върви както трябва в държавата. Парламентът ще работи, бъдете спокойни. Няма да се поддадем на натиска на едни смешни терористи“, каза още лидерът на ПГ на ДПС.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.