Дъщерята на шефа на „Мултигруп“ Аниела Милушева: С Жоро Илиев бяхме близки приятели

„С Жоро Илиев бяхме близки приятели. Имахме много хубави моменти заедно.“ Това каза за „България Днес“ сексбомбата от Перник Аниела Милушева.

„България Днес“ се свърза с горещата пернишка мадама, след като тя публикувала снимка в социалните мрежи, която тя самата заснема на шефа на ВИС-2. Кадърът е щракнат в кафене, което е собственост на близка приятелка на Аниела. Сексбомбата бе лаконична, като само спомена, че са били близки и са излизали заедно.

Мадамата нашумя през годините като любовница на редица популярни спортисти и не само, сред тях Любо Ганев и пернишкия бизнесмен Димитър Борисов-Гърнето. Сред любовните й авантюри се среща и името на Димитър Желязков – Митьо Очите. Аниела бе любовница на несебърския ъндърграунд бос известно време. Самата тя преди три години потвърди, че познава Димитър и са приятели отдавна. Аниела има успешен бизнес със спортни стоки в Перник и студио за красота в Сандански.

Аниела се гласеше и за култовото предаване „Ергенът 1“, където главно действащо лице бе мускулестият Виктор Стоянов, но по незнайни причини не се озова сред кандидатките, които се бореха за сърцето на Виктор.

Аниела е дъщеря не на кого да е, а на величието на „Мултигруп“ от близкото минало – Лилян Вачков. Мадамата е наследила нюха в бизнеса и финансовите операции именно от баща си.

Парламентът – най-скъпоплатеният и слаб български сериал

Шеф на ВИС-2

Георги Илиев (Главния) е български борец и предприемач, шеф на „ВИС-2“ и „ВАИ холдинг“. Брат е на Васил Илиев, считан за видна фигура в организираната престъпност в България в периода на прехода на България към демокрация и пазарна икономика. На 25 август 2005 г., пред заведението му „Буда бар“ в курорта Слънчев бряг, около 22:30 часа, снайперист прострелва Главния пред десетки свидетели. Жоро Илиев оставя цялото си имущество на съпругата си Мая.

Между Аниела и Нора Недкова избухва скандал
Между Аниела и Нора Недкова избухва скандал

 Кавга с Нора Недкова

Преди две години Аниела избухна със скандал срещу Нора Недкова, изкарвайки взривоопасен чат между двете, от който става ясно, че плеймейтката практикува платената любов и сред клиентите й имало и китаец.

От най-добра приятелка Аниела Милушева се превърна във враг номер 1 за Недкова, след като двете първо се подкрепяха в начинанията, а след това си изкараха кирливите ризи една на друга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.