Цветанов: Борисов и Севда през Хекимян представяха новините и се канеха гости в полза на собствените им интереси

През последните години, много се коментира каква е медийната среда в България. За тези, на които не беше ясно кой диктува и контролира медийната политика в bTV, вече няма въпросителни.

Това пише във фейсбук страницата си Цветан Цветанов по повод днешната номинация на Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

Ето какво още пише Цветанов:

Бойко Борисов и Севделина Арнаудова през Хекимян представяха новините и се канеха гости в полза на собствените им интереси, спестяваха се и неудобните въпроси.

Поднасянето или спестяването на една или друга информация е само в минус на обществото, а последиците не закъсняват.

Липсата на обективна журналистика и свободата на словото са заменени от обслужването на лични и партийни интереси. Това нито е професионално, нито е етично и със сигурност не е здравословно за обществото.

Дезинформацията или представянето на такава води до заблуда и манипулация. Много са темите, които могат да се дадат за пример и са отразени само от независимите журналисти, но не и от обществените медии.

Замитането под килима на една или друга информация е само във вреда на обществото.

Дали всички партийни структури са съгласни с номинацията за кмет на София, както беше оповестено днес? Едва ли! Но стойностните членове и симпатизанти ще могат да изразят своето несъгласие с избор за по-добрите листи и кметове в предстоящия местен вот!

Надявам се обществото да прогледне за всичко случващо се в страната ни, да си даде ясна сметка за истините, които се казват и да не се поддава на ежедневните манипулации, на които е подложено.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.