БСП си хареса Ваня Григорова за кмет на София

Огнената икономическа съветничка на КТ „Подкрепа“ Ваня Григорова и председателят на БСП-София Иван Таков получиха по 4 номинации за кандидати за кмет на София от първите 4 конференции на районните организации на социалистите в столицата.

Припомняме, че процесът по издигане на кандидати за кметове за червените започна в събота, когато се проведоха три от конференциите – на районните организации в град Нови Искър, в „Надежда“ и в „Красна поляна“, а в неделя беше в „Люлин“.

На три от конференциите бяха номинирани кандидати за районни кметове – Стоян Цветков на „Надежда“, Георги Миланов – на „Красна поляна“ и Тони Попов – на „Люлин“. Кандидатът за кмет на Нови Искър ще бъде утвърден допълнително.

Социалистите са поискали широка местна коалиция, с която БСП да се яви на изборите през есента.

Конференциите на всички 24 районни организации на БСП в София за номиниране на кандидати за всички видове кметове, трябва да се проведат до средата на август.

До 3 септември трябва да се състои Градската конференция, на която да бъдат утвърдени кандидатите за кметове, както и да бъде подредена листата с кандидати за общински съветници.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.