Българка изкушава Том Круз в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част I“

Българската актриса Доротея Толева партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част I“. Това съобщават разпространителите на филма за България „Форум филм“, цитирани от „Сега“. Тя изпълнява малка роля като руската агентка Анастасия.

Доротея Толева е бивша професионална спортистка и модел, след което изкарва актьорски курсове в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон. Позната е, заедно със своята близначка Емануела, от риалити шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Впоследствие участва в сериала „Господин Х и морето“. Игра и в българския филм „Шекспир като улично куче“, който в момента е по кината.

По-важните роли в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част I“ са поверени на Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и др. Режисьор и сценарист е Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени“, „Мисията невъзможна: Разпад“). Премиерата у нас е на 14 юли.

В седмия филм от поредицата Том Круз изпълнява каскада, за която мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента пред камерата – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп.

Видео зад кадър разкрива умопомрачителните усилия, които актьорът, екипът на филма, множество треньори, инженери и техници полагат в подготовката и реализирането на „може би най-голямата каскада в историята на киното“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.