Балабанов за Руди Гела: Предател веднъж, предател за цял живот

„Какво да го коментирам Радостин Василев, предател веднъж, предател за цял живот“, коментира в кулоарите на Народното събрание (НС) парламента депутатът от „Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Балабанов във връзка със снощното изявление на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Мисля, че като общество, много добре познаваме кой е Радостин Василев и с какво борави, това е най-вероятно един нечистоплътен акт от негова страна, който е използвал за негови собствени цели“, изтъкна представителят на ИТН.

По думите му това е проблем на „Продължаваме промяната“. Заради такива като Радостин Василев елиминираха качествени експерти, личности, които вече не са част от нашата политическа формация, за да сложат на преден план „един такъв ренегат“, отбеляза още Балабанов.

В отговор на въпрос за думите на Кирил Петков, че политици от „Продължаваме промяната-Демократична България“ са били записвани в НС и, вероятно, службите стоят зад това, депутатът каза „г-н Петков много неща е казвал в последно време, крайният резултат обикновено са откровени лъжи“.

Пресконференцията на депутата от ПП-ДБ Радостин Василев е обявена за днес в 11 часа. Това предизвика бурна реакция и един от лидерите на ПП-ДБ Кирил Петков заяви, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи от депутата от коалицията Радостин Василев като зад това стоят службите, „дълбоката държава“, с цел провал на бъдещо правителство. Според ПП-ДБ Радостин Василев щял да пусне изфабрикувани записи.

Радостин Василев беше депутат от „Има такъв народ“, но се отцепи от тях. По-рано вчера той публикува пост, в който обявява, че не е съгласен с решението за общо правителство. В края на април му беше поискан и имунитетът за това, че е заплашвал депутатката Христинка Иванова да напусне групата на Слави Трифонов и да се присъедини към отцепниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.