Атанас Атанасов от ДБ заплаши Борисов

Съпредседателят на ДБ предупреди лидера на ГЕРБ, че няма да му мине номера със смяната на Гешев със Сарафов и ще искат осветяване на действията му

Изпълнителната власт е в клещи между Радев и Борисов, коментира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред бТВ. Не получаваме подкрепа от ГЕРБ-СДС, твърди той. 

Даваме си сметка колко ще е тежко решението България да остане без редовно правителство в навечерието на местните избори, но ще го направим, ако не бъдат изпълнени условията, които обявихме в петък, повтори Атанасов.

Според него Борисов си е променил маниерите, след като Иван Гешев бе свален от поста главен прокурор. Това беше важен фактор, защото Борисов се страхуваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде арестуван за по-дълго време. Примката се охлаби и сега прояви смелост да атакува правителството, което трябва да подкрепя, смята съпредседателят на ДБ.

Бойко Борисов и Делян Пеевски са махали Иван Гешев и сложили Борислав Сарафов за изпълняващ функциите на главен прокурор. Ние се отнесохме сериозно към държавата, не сме го правили, за да изперем Борисов, посочи Атанасов.

Той заплаши лидера на ГЕРБ, че няма да му мине номера и ще искат осветяване на действията на му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.