Арестуваха Чеченеца и Куката

Полицията в Пловдив задържа Чеченеца и Куката, съобщи NOVA, като се позовава на информация от свои източници. Двамата са отведени за разпит заради видеоклип, който обиколи социалните мрежи и предизвика буря от коментари.

На видеото се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят младеж на каишка и го „дресират” като куче. За момчето се твърди, че е със специални образователни потребности.

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по случая и образува досъдебно производство за извършени хулигански действия спрямо момче със специални образователни потребности, съобщиха от обвинението.

„Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи. Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието”, съобщиха още от прокуратурата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.