АГРЕСИЯ! Майка нападна и поряза служителка в детска градина

Агресивна майка на дете от детска градина в кв. „Владислав Варненчик“ нападна и поряза служителка, съобщават от варненския общински пресцентър.

Около 11,00 ч. 31-годишната жена нахлува в детското заведение, преодолявайки въведения пропускателен режим и нанася с неизвестен засега остър предмет лека порезна рана на служителка в градината.

Пострадалата сама е подала сигнал до полицията и е превързала раната си. На място са извикани МВР и Спешна помощ. Медиците са прегледали и отвели нападнатата служителка в медицински център. Жената е в добро общо състояние с повърхностна порезна рана.

 В детското заведение има въведен пропускателен режим за родителите, който е съгласно учебните занимания – сутрин при водене и късен следобед при вземането на децата, съобщава директорът й, като посочва, че майката не за първи път демонстрира агресивно поведение, но за първи път стига до физическа саморазправа със служител. Днес тя е имала уговорка да вземе детето си по-рано от занятия.

Нападателката е задържана за разпит във варненското Трето РУ.  

Директорът на градината е уведомил Агенцията за закрила на детето, които ще посетят на място семейството, съобщават още от общинският пресцентър.

В градината са и представители на дирекциите „Образование и младежки дейности“ и „Здравеопазване“ от Община Варна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.